Προϊόντα

Συνθετικά κουφώματα
Τα συνθετικά κουφώματα (pvc) χρησιμοποιούνται όλο και περισσότερο στην χώρα μας. Ο κύριος λόγος είναι ότι τα συνθετικά κουφώματα σε σχέση με άλλου τύπου κουφώματα είναι έως και 20% πιο οικονομικά και το ίδιο ποιοτικά.  
 
Ουσιαστικά τα συνθετικά κουφώματα (pvc) είναι πλαστικά κουφώματα.  PVC είναι η ονομασία για το πολιβινιλοχλωρίδιο, που σε αντίθεση με τα περισσότερα πλαστικά, αποτελείται μόνο κατά 43% από πετρέλαιο, ενώ το υπόλοιπο 57% είναι το κοινό μαγειρικό άλας. Το PVC είναι μία εντελώς νέα σύνθεση η οποία έχει αντιγραφεί από την φύση και είναι εξελιγμένο από το απλό πλαστικό που παρασκευάζεται από το καουτσούκ.
 
Τα συνθετικά κουφώματα σε σχέση με άλλου τύπου κουφώματα έχουν ένα πολύ σημαντικό πλεονέκτημα, ότι τα κουφώματα pvc βοηθούν και στη θερμομόνωση του σπιτιού σας. Αυτό συμβαίνει διότι το πλαστικό ως γνωστόν είναι κακός αγωγός της θερμότητα.  
 
Τα κουφώματα μας κατασκευάζονται με τις  αυστηρότερες προδιαγραφές της εταιρείας KÖMMERLING με τους υψηλότερους συντελεστές στην Ευρώπη. 

   
Η εταιρεία μας εδώ και αρκετά χρόνια, ασχολείται με την τοποθέτηση συνθετικών  κουφωμάτων (pvc) σε όλη την Πάρο. Συνεργαζόμαστε με τις εταιρείες DESYN και KÖMMERLING ώστε να σας προσφέρουμε τα ποιο ποιοτικά και ανθεκτικά κουφώματα καθώς και με την εταιρεία WINKHAUS για τους μηχανισμούς. Στηριζόμαστε στην ποιότητα, στην συνέπεια και στο άμεσο service, κατακτώντας έτσι όλο και μεγαλύτερο μερίδιο της αγοράς. 
Σκοπός μας είναι να ικανοποιήσουμε τον πελάτη μας και να του προσφέρουμε προϊόντα άρτια και οικονομικά. 
 
Αναλαμβάνουμε
Πόρτες εισόδου, Μπαλκονόπορτες - Παράθυρα, Ρολλά, Παντζούρια, Σίτες, Μηχανισμοί, Ειδικές κατασκευές Αίθρια και Τοξωτά κουφώματα.
 
Καλέστε μας για να συζητήσουμε πια είναι η καλύτερη λύση για τον δικό σας χώρο.